DT-2100 TAKOMETRI DATALOGGERILLA

DT-2100 on kunnossapitoammattilaisen kierroslukumittari. Tiedonkeruulla, graafisella ja tilastollisella analyysilla käyttäjä voi katsella tuloksia paikanpäällä tai ladata tiedot lisävarusteena saatavalla ohjelmalla tietokoneelle tarkempaa analysointi varten. Tuloksia voidaan tarkastella numeerisena, kaaviona tai pylväsdiagrammina. Maksimi, minimi ja keskiarvo voidaan noutaa näytölle missä tahansa näyttötilassa. Tietojen tallennukseksi voidaan valita 1-piste tai jatkuva tiedonkeruu.

DT-2100 sallii jopa useamman käyttäjän tallentaa omat asetukset.

DT-2100 kierroslukumittarissa on kaksi mittalaitetta yhdessä, toimitukseen kuuluvaa, Ø 2,38 cm (6”) pyörä-adapteria hyödynnetään lineaarisissa tasomittauksissa. DT-2100:n automaattinen tunnistustoiminto, joka heti tunnistaa kun kontakti adapteri on asennettuna, tarjoaa joustavan siirtymisen ei-kontakti ja kontakti toimintojen välillä. Jos halutaan käyttää suurempaa Ø 4,8cm (12”) pyörää, saavuttamaan parempi resoluutio suuremmilla nopeuksilla, valitaan laitteen valikosta käytettävä pyörä ja DT-2100 asianmukaisesti laskee nopeuden.

DT-2100 mittarissa on useita huippuluokan ominaisuuksia. Yksi ominaisuuksista on ainutlaatuinen kyky laskea pituus etäisesti, kosketuksettomassa lasertoiminnassa. Toinen erittäin hyödyllinen ominaisuus, joka helpottaa käyttäjä tarkistamaan laskelmat testin jälkeen, on DT-2100: n skaalaustoiminto. Skaalaus joko tekee arvoista käyttäjälle loogisempia tai jos on mahdotonta mitata halutusta kohdasta, mutta toisesta pisteestä eri mittakaavassa tarjotaan pääsy mittauksen, tämä ominaisuus tuottaa halutun lasketun lukema.

Toinen esimerkki, johon skaalaustoimintoa voidaan hyvin soveltaa, on kun mitataan tuotteen pituus jossa tietyn välimatkoin on tyhjä ei-tuotetta kohta, joka olisi poistettava kokonaismäärästä.  Skaalausominaisuus jättää tämä aukon pois laskusta, takamaan testin lopussa tarkan kokonaispituuden. Käyttäjä voi jättää tämän aukon pois laskusta ja saavuttaa lopussa tarkka pituus.

DT-2100 mittariin on saatavissa PC-ohjelmisto joka mahdollistaa kierroslukumittarin ohjelmoinnin omien vaatimuksien mukaiseksi sekä mahdollistaa entistä tarkemman tietojen analysoinnin.