Induktiolämmittimet

LMK Thermosafe on maailman johtava, tynnyri lämmittimien ja joustavan lämmitysmanttelien, suunnittelussa ja valmistuksessa.

Lisätietoja sivulta http://drumheating.com/

Thermosafe induktiolämmitin on suunniteltu 205 litran tai sitä pienemmille tynnyreille/astioille. Thermosafe perustuu yksinkertaiseen induktio kelaan joka on kapsuloitu lasikuitusylinteriin.

Lämmityssylinteri yksinkertaisesti asetetaan lämmitettävän tynnyrin/astian ympärille. Fyysistä kontaktia ei tarvita, sillä energia siirretään lämmitettävään kohteeseen vuorottaismagneettikentän välityksellä. Thermosafe lämmityssylinterissä ei itsessään ole kuumenevia osia ja lämmitin pysyykin aina huomattavasti kylmempänä kuin lämmitettävä kohde.

Induktiolämmitintä voidaankin käyttää myös vaarallisilla alueilla 1 ja 2, ja sillä on BASEEFA/ATEX-sertifikaatti.

Thermosafe induktiolämmitin mahdollistaa entistä nopeamman ja turvallisemman ja vähemmän energiaa tuhlaavan lämmitysprosessin sekä on käytännöllisesti täysin huoltovapaa.

Käyttöjännitteenä standardi yksivaiheinen 230/110 V. Itse rajoittuva lämpötilan säätö. Tiiveysluokka IP 66

Thermosafen valmistajan LMK Thermosafe Ltd:n tuotannosta löytyvät myös standardi kokoiset tai asiakkaan mitoituksen mukaiset termostaattiohjatut lämmitysmanttelit erikokoisten ja muotoisten kohteiden lämmittämiseen.