PCE-DFG N Sarjan momenttimittarit

Momenttimittarit mallista riippuen aina 100 Nm saakka / ulkoinen momenttianturi, 1/2 “neliömäinen kanta / Graafinen näyttö / PEAK -toiminto / Näytteenottotaajuus max. 1600 Hz / sisältää ohjelmiston

Momenttiavaimen testeri koostuu käsimittalaitteesta ja ulkoisesta momenttianturista. Anturi on kytketty käsilaitteeseen 1,5 m pitkällä kaapelilla ja mahdollistaa siten asennuksen testitelineeseen tai suoran asennuksen testipenkille.

Vääntömomentin mittauslaite toimitetaan säädettynä, jotta kontrollimittaukset voidaan aloittaa välittömästi. Kalibrointitodistus on saatavana lisävarusteena.  Tämä sertifikaatti on todellinen vertailu jäljitettävään vertailustandardiin ja toimii siten todisteena mittaustarkkuudesta.

Vääntömomentin mittauslaitteen mittausepävarmuus on vain 0,5% mittausalueesta. Vääntömomentin mittauslaitetta käytetään siksi vertailulaitteena staattisten momenttityökalujen testaamiseen ja säätämiseen.

Ruuvisalpa on välttämätön dynaamisille momenteille.

Momenttianturissa on 1/2 “neliöhylsy ja se voi tehdä vääntömittauksia molempiin pyörimissuuntiin.

1600 Hz: n näytteenottotaajuudella vääntömittari tunnistaa luotettavasti ensimmäisen ja suurimman vääntömomenttipiikin (PEAK). Vapautus (“napsautus”) näkyy erikseen näytössä ja voidaan poistaa joko manuaalisesti tai automaattisesti asetetun ajan kuluttua.

Vapaasti säädettävien hälytysarvojen ansiosta vääntömomentin mittauslaite voi varoittaa testaajaa vääntömomenttityökalun ylikuormituksesta, jos se ei laukaise itseään.

Vääntövoimien tarkempaa analysointia varten voidaan käyttää toimitukseen kuuluvaa PC -ohjelmistoa.

  • Vasen / oikea vääntömittaus
  • 1600 Hz näytteenottotaajuus
  • Virheraja 0,5% mittausalueesta
  • PEAK / Hold -toiminto
  • Graafinen näyttö
  • PC -ohjelmisto
  • Verkkolaite ja akkukäyttö mahdollinen