PCE-LDC 10 Ultraäänivuotoilmaisin

PCE-LDC 10 ULTRAÄÄNIVUOTOILMAISIN

Vuodonilmaisu äänen / hälyn mittauksella

Vuotojen havaitseminen PCE-LDC 10:llä soveltuu paineilmalle, kaasulle, höyrylle ja tyhjiöjärjestelmille. Jos kaasua karkaa putkistossa olevista vuodoista (esim. löysistä ruuviliitoksista, korroosiosta, jne.) syntyy ultraäänihälyä.

Pienimmätkin vuodot, joita ihminen ei voi kuulla ja jotka ovat näkymättömiä kokonsa vuoksi, voidaan havaita jopa useiden metrien etäisyydeltä.

PCE-LDC 10 muuntaa kuulumattomat signaalit tunnistettavalle taajuudelle. Miellyttävien äänieristettyjen kuulokkeiden avulla nämä äänet voi kuulla jopa äärimmäisen meluisissa ympäristöissä.

Sisäänrakennetun kohdistamiseen käytettävän laserosoittimen avulla vuoto voidaan paikantaa tarkemmin Erityisesti tätä varten suunnitellun äänisuppilon avulla ääniaallot saadaan paremmin kohdistettua. Tämä äänisuppilo toimii suunnatun mikrofonin tavoin, ja häiritsevät taustan hälyäänet vaimenevat, jolloin vuotojen tarkka paikallistaminen helpottuu jopa vaikeapääsyisissä paikoissa. Äänisuppilon erityissuunnittelun ansiosta laserosoittimen käyttö ei häiriinny