PCE-LDC 8 Ultraäänivuotoilmaisin

PCE-LDC 8 ULTRAÄÄNIVUOTOILMAISIN

Kaasuvuodonilmaisinta käytetään vuotojen havaitsemiseen paineilmalinjastoilla. Lisäksi kaasuvuodonilmaisinta voidaan käyttää jäähdytys- tai kaasulinjoilla vuodon havaitsemiseen.

Kaasuvuodonilmaisimessa on ultraäänisensori, joka havaitsee tarkasti vuodot ilmalinjastoissa. Kaasuvuodonilmaisimen ultraäänisensori toimii taajuudella 40 kHz. Täten kaasuvuodonilmaisin on kalibroitu keskimääräiselle painelinjastojen vuotojen päästämälle taajuudelle. Tämä taajuusalue on välillä 20… 80 kHz.

Ylipäästösuodatin vuodonilmaisimessa varmistaa, että kaikki hälyt suodatetaan taajuuksilta <40 kHz paremman vuotojen ilmaisemisen aikaan saamiseksi. Vuodonilmaisimeen sisäänrakennettu vahvistinelementti takaa, että korkea- taajuuksiset äänet, paineilmalinjastojen vuotojen akustisen havaitsemisen lisäksi kaasuvuodonilmaisin näyttää ultraäänisignaalin voimakkuuden näytöllä. Kaasuvuodonilmaisimen sensorissa on laserosoitin, jonka avulla se on helpompi kohdistaa putkiin tai painesäiliöihin. Sensoriin voidaan myös sovittaa kärki, joka auttaa vuotojen paikallistamisessa. Riippuen linjaston käyttöpaineesta käyttäjä voi kaasuvuodonilmaisimen avulla turvallisesti paikallistaa vuodon jopa 18 m etäisyydeltä.

Kaasuvuodonilmaisin toimii ladattavalla akulla, mikä takaa, että kaasuvuodonilmaisinta voidaan käyttää jopa 6 tuntia. Kaasuvuodonilmaisin toimitetaan kestävässä kantolaukussa, joka sisältää kaikki lisävarusteet.