Pillard Packlight

Pillard Packlight on sytytin ja pilotti kaikenlaisille polttimille, se on suunniteltu kaikille polttoaineille kaikilla teollisuudenaloilla.

Pillard Packlight on varustettu itsetarkastavalla liekinvalvonnalla ja yhteensopiva ATEX-standardien kanssa.

Ilmaisimen näytössä olevan liekkitason ansiosta käyttäjä voi tarkastella kaikkia käyttötietoja suoraan skannerilta, mikä optimoi asennuksen. Suunniteltu ”All in one” -konseptiksi, Pillard Packlight voidaan vaihtaa erittäin helposti välittömien korjaavien toimenpiteiden toteuttamiseksi.

Pillard Packlight tarjoaa vankan ja todistetun teollisen muotoilun, jonka käyttölämpötila-alue on -40 °C – 70 °C. Se on IP65-standardin mukainen.

  • PACKLIGHT maakaasulle tai propaanille.
  • Riippumatta sytyttimen tyypistä, kaasun polttamiseen ja joissakin tapauksissa jäähdytykseen tarvittava ilma voi olla puhallin- tai paineilmaa.
  • PACKLIGHT-sytyttimen takapaneelissa on suurjännitemuuntaja, joka tuottaa sytytykseen tarvittavan kipinän, sekä itsetarkistava ionisaatiotunnistin, joka mahdollistaa pysyvän liekin havaitsemisen sytyttimessä.
  • Näyttö antaa mahdollisuuden nähdä kaikki toiminnalle tarvittavat tiedot.
  • Saatavana vakiona tai ATEX-versioina, PACKLIGHT-kaasusytyttimet, joiden muotoilu on “ALL IN ONE”, voidaan mukauttaa asennukseesi monipuolisten vaihtoehtojen ansiosta.